PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » AUTORITĂȚI, TREZIȚI-VĂ !!! – VIDEO

AUTORITĂȚI, TREZIȚI-VĂ !!! – VIDEO

de Andrei Oprescu
2 vizualizări

Autoritati treziti-va! Editia a 9-a a campaniei ” Politica strazii ” a fost una dintre cele mai triste emisiuni de la inceput si pana acum. Problemele semnalate de locuitorii din orasul dambovitean Fieni depasesc orice limite umane. Cetateni care solicita locuri de munca si transformarea orasului dambovitean Fieni intr-o comuna, conditii inumane, neimplicarea autoritatilor! Sunt doar cateva dintre aspectele pe care le-au strigat printre lacrimi cetatenii din nordul judetului. Oamenii sunt foarte revoltati impotriva celor care le-au cersit votul, iar apoi i-au dat uitarii. Sute de persoane, copii, tineri si adulti s-au inscris si la tombola cu zeci de premii oferite in cadrul campaniei MDI Tv si au asistat la emisiune.

 

O femeie din Fieni a marturisit printre lacrimi in cadrul emisiunii ” Politica strazii ” ca locuieste cu sotul si cei cinci copii intr-o camaruta de 12 metri patrati, in conditii inumane. Traind la limita supravietuirii, se descurca asa cum poate. A luat viata in frau. Situatia este stiuta de autoritati, dar administratia locala nu a luat nicio masura pentru a-i ajuta in vreun fel. Conducerea orasului se pare ca nu se apleaca la nevoile cetatenilor.

 

Invitata in emisiunea Politica strazii, o femeia intreaba de ce sa fac discriminari cu privire la penisa de handicap. Maria Moraru are un copil bolnav si primeste doar 91 de lei pensie de handicap de gradul 1. A solicitat ajtorul autoritatilor in nenumarate randuri, dar se pare ca nu a fost luata in seama. A apelat si la presedintele Consiliului Judetean Dambovita, Adrian Tutuianu, cat si la politicienii care o reprezinta in Parlament. A primit in schimb mai mult o consolare.

 

Oamenii din Fieni au semnalat o problema care a fost intalnita in nenumarate randuri si in municipiul Targoviste. Interlocutorii s-au plans in cadrul emisiunii ca reprezentantii Companiei de Apa au cautat o metoda de a-i taxa suplimentar. Mai mult, unii cred ca la mijloc sunt interese financiare. Facturile sunt incarcate in fiecare luna, motivandu-se ca sunt pierderi de apa.

 

Locuitorii din Fieni au solicitat chiar tranformarea orasului Fieni in comuna. Oamenilor le-a ajuns cutitul la os si spun ca aspectul urbei este jalnic, iar autoritatile nu fac nimic pentru a imbunatati in vreun fel orasul si viata locuitorilor. Pe langa acest lucru, oamenii se tem pentru sanatatea lor dupa ce un crematoriu a aparut peste noapte in zona.

 

Oamenii au transmis si un mesaj autoritatilor care se pare ca i-au cam uitat dupa ce s-au vazut cu sacii in caruta si s-au stabilit in fotoliile calde ale Parlamentului sau in cadrul administratiei locale si judetene.

 

In cadrul emisiunii Politica strazii, MDI TV pune la bataie premii substantiale. Cei care vor sa se inscrie la tombola, nu trebuie decat sa vina intre orele 19.00 si 20.30, in locatiile unde se desfasoara emisiunea si sa completeze un formular. Vineri 20 septembrie ne gasiti in parcul din Pucioasa, luni 23 septembrie in parcul din Gaesti, marti 24 septembrie in parcul din Moreni, miercuri 25 septembrie langa primaria din Racari, joi 26 septemrie langa sala de sport din Titu, iar vineri 27 septembrie in spatele primariei Voinesti.

 

 

Valentin Popescu

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe