PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » AUTOSTRADA BUCUREȘTI-PITEȘTI : TIR ÎN FLĂCĂRI PE A1

AUTOSTRADA BUCUREȘTI-PITEȘTI : TIR ÎN FLĂCĂRI PE A1

de Andrei Oprescu
8 vizualizări

Panică în această dimineață pe autostrada A1, lângă Pitești, unde un tir încărcat cu detergent a luat foc. Șoferul a observat flăcările și a tras imediat pe dreapta. Intervenția rapidă a pompierilor militari argeșeni a stins un incendiu care se putea solda cu un dezastru.
Tirul era în mers la kilometrul 106 al autostrăzii București – Pitești, pe sensul spre capitală, iar șoferul a sesizat că mașina pierde din viteză, apoi a observat în oglinda laterală că din partea dreapta spate ies flăcări. A oprit imediat pe banda de refugiu și a încercat sî stinga flăcările cu extinctorul, dar a sunat și la 112. În câteva minute au ajuns și pompierii. Focul s-a extins de la roată la panoul lateral, dar nu a ajuns la detergent.
Alertate de natura încărcăturii tirului, autoritățile au trimis la fața locului și un echipaj SMURD, dar intervenția de stingere nu s-a soldat cu victime.
Din cauza incidentului, traficul pe Autostrada București Pitești pe sensul spre capitală a fost îngreunat aproape o oră, iar cauza incendiului este clară: roata dublă din spate a tirului s-a blocat și în urma frecării a luat foc.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe