PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » AUTOTURISM ÎN FLĂCĂRI, ÎN MIJLOCUL INTERSECȚIEI

AUTOTURISM ÎN FLĂCĂRI, ÎN MIJLOCUL INTERSECȚIEI

de Andrei Oprescu
10 vizualizări

Panică în centrul Ploieștiului după ce o mașina a luat foc. Șoferul aștepta să se facă verde la semnafor pentru a-și continua traseul, când la un moment dat a observat că iese fum de sub capotă. Imediat ce a coborât din autoturism, flăcările au cuprins partea din față a mașini. Mai multe echipaje de pompieri s-au deplasat la fața locului pentru a lichida incendiul.

Totul s-a întâmplat într-o intersescție intens circulată din centrul Ploieștiulu. Șoferul aștepta culoarea verde la semnafor, dar din păcate nu a mai putut pleca de pe loc pentru că dintr-o dată de sub capota autoturismului a început să iasă fum. Din fericire, bărbatul a ieșit la timp din autoturismul care în doar câteva minute a luat foc. Ceilalți șoferi însă s-au speriat și nu știau care încotro să își mute mașinile. Un trecător a surpins momentul de panică al celor aflați în intersecție și  flăcările care ieșeau de sub capotă.

Imediat, la fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de pompieri, SMURD și poliție. Incendiul a fost lichidat în scurt timp de la sosirea pompierilor, însă, chiar și așa, pagubele produse sunt însemnate. Oamenii legii au deschis acum o anchetă pentru a stabili cu exactitate cauza producerii accidentului.

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe