PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » BAC-UL, DE LA EXTAZ LA AGONIE!

BAC-UL, DE LA EXTAZ LA AGONIE!

de admin
5 vizualizări

Atmosfera ca pe stadion la liceul Ion  Heliande Radulescu, din Targoviste, la afisarea listelor cu rezultatele examenului de Bacalaureat. Absolventii s-au impartit in doua.  Cei care au fost admisi au ras, au urlat, au facut tumbe prin curtea liceului sau au desfacut sticle cu sampanie. Respinsii insa au jelit de suparare.

La ora 12 membrii comisiei de examinare au inceput sa afiseze rezultatele. Elevii asteptau buluc de ore bune la geamurile liceului. Reactiile n-au interziat sa apara inca de la afisarea primei liste.

Notele n-au mai contat, important este ca au promovat examenul. Bucuria cea mai mare s-a vazut la cei care se asteptau  la ce-i mai rau. Absolventii bucurosi au uitat de regulile stricte din interiorul liceului si au desfacut sticle cu sampanie, ca sa sarbatoreasca reusita.

La poarta liceului erau dezamagitii.

Cea mai mare suparare a avut-o un elev caruia ii mai trebuiau doar 5 sutimi ca sa fie declarat admis. El spera ca dupa contestatii sa fie declarat admis.

 

Echipa: Mihai Eremia, Eduard Gaiseanu

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe