PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » BACALAUREAT 2014 – MDI TV

BACALAUREAT 2014 – MDI TV

de admin
5 vizualizări

Emotiile elevilor de clasele a XII-a si a XIII-a sunt din ce in ce mai mari. Bacalaureatul se apropie cu pasi rapizi. De luni, 26 mai, candidatii se pot inscrie pentru examenul maturitatii. Elevii vor trece prin mai multe probe de foc. Primele probe de competente se vor da incepand cu 10 iunie.
In judetul Dambovita candidatii se pregatesc de zor pentru bacalaureat. Au si motive. Este examenul vietii lor. Peste 4.000 de elevi din judet sunt asteptati sa se inscrie la examenul care le poate schimba destinul. Printre acestia se numara si cei care au terminat liceul sau scolile profesionale in anii anteriori.
Pentru prima sesiune a bacalaureatului 2014, inscrierile incep luni, 26 mai. Potrivit calendarului publicat de Ministerul Educatiei, elevii de clasa a XII-a vor incheia cursurile pe 30 mai. Primele probe de competente se vor da incepand cu 10 iunie. Prima proba scrisa are loc pe 30 iunie 2014.
Comisia Nationala de Bacalaureat poate aproba prelungirea perioadelor de sustinere a probelor de evaluare a competentelor digitale sau lingvistice in urma solicitarii comisiilor judetene sau a municipiului Bucuresti.

Valentin Popescu
Ciprian Rusa

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe