PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » BĂLĂRII ŞI ŞERPI ÎNTRE BLOCURI

BĂLĂRII ŞI ŞERPI ÎNTRE BLOCURI

de Andrei Oprescu
216 vizualizări

Spaţiile verzi dintre blocurile târgoviştene arată ca nişte pajişti părăsite. Bălăriile depăşesc un metru înălţime şi nu de puţine ori au fost văzuţi şi şerpi printre aceştia. Locatarii s-au săturat de indiferenţa autorităţilor şi îşi strigă nemulţumirile pe stradă, doar doar se vor face auziţi de municipalitate.

Deşi par peisaje de la ţară, imaginile sunt surprinse în microraionul 6 din municipiul Târgovişte, pe strada Transilvaniei.

Locatarii s-au apucat să-şi cureţe spaţiile verzi din faţa blocului de teama insectelor şi a şobolanilor din bălării.

Oamenii spun că se tem să mai iasă în faţa blocului, mai ales seara.

Reprezentanţii societăţii comerciale, aflată în subordinea Primăriei Municipiului Târgovişte, care ar trebui să se ocupe cu lucrările de amenajare şi întreţinere a spaţiilor verzi, dau vina pe vremea ploioasă pentru situaţia creată.

Directorul societăţii comerciale a promis că în maxim două zile situaţia va fi remediată şi pe strada Transilvaniei. Ce scuze vor avea în faţa locatarilor indignaţi, rămâne de văzut. Cel mai probabil, Primăria Municipiului Târgovişte va trebui să angajeze şi o firmă de deratizare pentru curăţarea cartierului.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe