PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » BĂLENI: PLANURI PENTRU 2019

BĂLENI: PLANURI PENTRU 2019

de Andrei Oprescu
46 vizualizări

Semne bune anul are în Băleni. Administrația locală are planuri îndrăznețe pentru 2019. Veștile bune îi vizează pe localnicii de pe străzile lăturalnice care până acum nu au beneficiat de infrastructură modernizată. Vor fi asfaltate toate străzile care nu au putut fi incluse în proiecte până anul acesta. Totodată, în 2019 se vor finaliza și lucrările la biserica monument istoric din Băleni români.
Tot în 2019 administrația locală speră să finalizeze lucrările la acoperișul bisericii Sfântul Ioan Botezătorul din Băleni Români. Aici este necesară o reparație capitală. Procedurile au demarat încă din 2018 însă fiind vorba despre un monument istoric este necesar ca fiecare lucrare să fie aprobată prin comisie.
În 2019 se vor finaliza și lucrările la dispensarul medical, la construcția atelierelor mecanice din cadrul Liceului Tehnologic Udrea Băleanu, iar săptămâna aceasta AFIR a anunțat că va oferi finanțarea pentru modernizarea și consolidarea căminului cultural din satul Băleni sârbi.Valoarea este de 110 mii de euro, contractul se va semna săptămâna viitoare, iar ulterior vor fi demarate procedurile de licitație. Acest cămin cultural este într-o stare avansată de degradare. De asemenea, primăria are în proiect amenajarea șanțurilor și podețelor pe două zone importante din comună pentru a evita inundațiile în sezonul ploilor.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe