PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » BANI ÎN PLUS PENTRU PATRONI – VIDEO

BANI ÎN PLUS PENTRU PATRONI – VIDEO

de admin
7 vizualizări

Singurii care vor avea de castigat vor fi patronii, nu si angajatii. Asta cred unii sindicalisti despre reducerea CAS cu cinci la suta. Acestia sustin ca principala problema este ca angajatorii nu vor fi conditionati sa investeasca acesti bani si in loc sa se creeze noi locuri de munca, banii vor ajunge in conturile patronilor, in timp ce angajatii vor fi obligati sa traiasca din acealeasi salarii.
„Este îngrijorător faptul că Guvernul României nu a acceptat propunerea FMI-ului şi a Comisiei Europene (care, culmea, de această dată a coincis cu propunerea CNS „Cartel ALFA”), ca reducerea contribuţiei să se facă pe partea angajatului. Propunerea reprezentanţilor FMI este logică şi se bazează pe observaţia scăderii drastice a consumului în România care duce la blocaj economic. Dacă dorim ca reducerea să nu se ducă cu predilecţie către buzunarul personal al propietarilor, atunci ea trebuie operată la angajat. ”, au declarat si reprezentanti Confederatiei Sindicale Cartel Alfa.

Mădălina Zăbavă
Eugen Bănescu

https://www.youtube.com/watch?v=ojPQI6VNP_I

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe