PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » BARICADA MARCA PSD

BARICADA MARCA PSD

de Andrei Oprescu
4 vizualizări

Baricada marca PSD la Conțești. Reprezentanții Partidului Național Liberal Conțești îi acuză pe pesediștii din comună de faptul că la finalul zilei de campanie electorală de ieri, membrii PSD s-au năpustit asupra mașinii conduse de candidatul PNL Conțești, Constantin Nicolae aflată pe domeniul public în fața curții unuia dintre reprezentanții PNL și i-au blocat orice cale de ieșire. Din spusele acestora, mai multe mașini ale membrilor PSD au sosit rapid la fața locului și l-au încojurat pe candidatul PNL pe motiv că ar fi dat mită. În scurt timp, mai multe echipaje de poliție au sosit și au percheziționat mașina lui Constantin Nicolae. Deși nu au găsit nimic, au preluat toate persoanele la secție pentru declarații.
Candidatul PNL Conțești susține că este doar o altă încercare de intimidare marca PSD, însă de această dată s-a ajuns prea departe și va face plângere.
PSD-iștii, în frunte cu Marian Alexandru, candidatul PSD la primărie la alegeri s-au baricadat în secția de poliție unde au petrecut ore bune pentru declarații. În tot acest timp, mașina candidatului PNL a fost din nou percheziționată.
La ieșirea din secție PSD-iștii au fugit de camerele de filmat și au refuzat să dea prea multe informații în privința acuzațiilor făcute în lipsă de dovezi.
Poliția nu a oferit până în acest moment niciun punct de vedere cu privire la incidentul de vineri noaptea. Am încercat să aflăm motivul pentru care au fost chemați la declarații, ce sesizare a fost făcută și ce măsuri vor fi luate, dar până acum poliția nu a dat niciun răspuns.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe