PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » BATAIE CU RANGA, ÎNTR-UN MAGAZIN DIN DÂMBOVIȚA! VIDEO CAMERE SUPRAVEGHERE!

BATAIE CU RANGA, ÎNTR-UN MAGAZIN DIN DÂMBOVIȚA! VIDEO CAMERE SUPRAVEGHERE!

de Andrei Oprescu
31 vizualizări

Bătaie ca-n codru la un magazin din comuna dâmboviţeană Pietrari. Un tânăr pus pe scandal s-a dus să-şi răzbune mătuşa, care a rămas fără bărbat. Ţinta a fost actuala concubină a unchiului, proprietara buticului, dar şi bărbatul s-a ales cu ambele mâini rupte. Întreaga scenă a fost surprinsă de camerele de supraveghere din jurul magazinului, iar la întregul circ a participat şi o fetiţă de doar 5 ani.

Bătaia a avut la magazinul Elenei Popescu, din Pietrari. Adrian, bodyguard de meserie, a venit să-și răzbune mătuşa părăsită de soţ. Tânărul consideră că proprietara magazinului este de vină pentru eşecul căsniciei mătuşii. Acum, fostul unchi locuieşte la Pietrari, în casa concubinei sale şi nu de puţine ori cei doi au fost ameninţaţi cu moartea prin mesaje scrise pe telefon. Acum, ambii au ajuns la spital.

Nelu, aşa cum îi spun apropiaţii, a intervenit să-şi apere concubina, dar a fost cel mai şifonat. A încercat să se apere cu o bară metalică, dar s-a ales cu ambele mâini rupte.

Întreaga scenă violentă s-a petrecut în faţa unei fetiţe de cinci ani. Nepoata proprietarei se afla în magazin în momentul în care huliganii au sărit la bătaie. În apărarea celor doi au sărit şi rudele.

Surprinzător este faptul că deşi poliţia a fost anunţată imediat de incident, nu a venit nimeni să solicite imaginile de pe camerele de supraveghere, amplasate în magazin şiîn afara acestuia.

Pentru că poliţia din localitate nu a luat nicio măsură, oamenii vor merge la Parchet să depună plângere. Spun că nu vor lăsa aşa această situaţie, mai ales că se tem pentru siguranţa lor. Fosta soţie a bărbatului i-a ameninţat cu moartea în nenumărate rânduri şi le-a spus chiar că le va da foc la casă.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe