PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » BĂTAIE DE JOC DIN PARTEA PRIMARULUI DIN BRĂNEȘTI

BĂTAIE DE JOC DIN PARTEA PRIMARULUI DIN BRĂNEȘTI

de Andrei Oprescu
55 vizualizări

Bataie de joc din partea autorităților locale din Brănești, județul Dâmbovița. O familie din localitate stă cu mortul în casă pentru că nu îl poate transporta la groapă din cauza noroaielor de pe stradă. Disperați de situație, oamenii au cerut primăriei să îi ajute, dar s-au lovit de refuz peste refuz. Problema noroiului nu este de ieri de azi. Toți localnicii de pe stradă sunt revoltați. Acum se chinuie pentru a-și ajuta vecinii.

Apa acumulată de la ploile din ultimele zile a inundat gospodăriile din zonă, iar oamenii se chinuie să scoată noroiul din curți. Au solicitat în repetate rânduri ca primăria să intervină cu utilaje și să le pună măcar piatră pe stradă, ca să se poată descurca. În replică, primarul PSD-ist Ion Preda, le-a făcut doar promisiuni și a uitat total de ei. Nici măcar rugămințile disperate ale rudelor mortului nu l-au înduplecat. Ba chiar i-a amenințat și le-a cerut să tacă.

Ion Preda și-a chemat muncitorii în momentul în care a auzit de prezența presei și a continuat aroganțele. La vederea camerelor de filmat, primarul PSD din Brănești a devenit recalcitrant și s-a răzbunat pe jurnaliști. După ce s-a răstit la ei, primarul, care se crede stăpân pe moșie în Brănești a încercat să fugă de camere.

Oamenii speră ca măcar acum să se aleagă cu piatră pe stradă ca să nu mai fie nevoiți să înoate prin noroaie ca până acum și să își poată duce morții la groapă.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe