PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » BĂTAIE DE JOC LA ADRESA ABONAȚILOR

BĂTAIE DE JOC LA ADRESA ABONAȚILOR

de Andrei Oprescu
10 vizualizări

Bătaia de joc a angajaților Companiei de Apă revine la Moreni. După ce o conductă s-a spart, o stradă întreagă a fost inundată. Oamenii au sunat la companie pentru a remedia situația, dar apelurile repetate nu au adus nicio rezolvare. O echipă a venit la fața locului, a observat situația și angajații au plecat fără a interveni, iar oamenii au rămas cu balta și vor plăti din propriul buzunar pierderile.

Imaginile au fost surprinse de un localnic pe strada Ana Ipătescu din Moreni. Conducta de apă a suferit o avarie puternică și toata strada a fost inundată. Deși localnicii au anunțat Compania de Apă pentru a remedia problema, au trecut ore în șir până la apariția unei echipe. Numai că angajații au venit, au văzut și au plecat! Pentru că apa băltea, oamenii au sunat din nou, în zadar.

Imaginile au fost postate pe pagina de socializare Ești din Moreni dacă…în speranța că astfel se vor sesiza și angajații Companiei de Apă. Comentarii nu au întârziat să apară pentru că localnicii sunt nemulțumiți de faptul că vor suporta pierderile.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe