PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » BĂTAIE SORĂ CU MOARTEA – VIDEO

BĂTAIE SORĂ CU MOARTEA – VIDEO

de admin
16 vizualizări

A fost scandal monstru in centrul municipiului Alexandria. Protagonistii fac parte din doua gasti rivale. Membrii lor s-au intalnit pe strada si s-a lasat cu varsare de sange. Doi indivizi inarmati cu un cutit au alergat pe strada un rival. L-au prins intr-un magazin unde l-au batut cu bestilitate sub ochii ingroziti ai angajatilor. Barbatul a ajuns la spital iar agresorii lui sunt acautati de politisti.
Incidentul s-a petrecut în centrul municipiului Alexandria, ziua în amiaza mare. Se pare că motivul a fost o reglare de conturi , în urma unui conflict în care tânărul agresat ar fi fost implicat de curând.
L-au lăsat intr-o balta de sange si au fugit. Politistii ii cauta acum peste tot.
În urma loviturilor primite, tânărul a fost transportat cu o ambulanță la Spitalul Județean de Urgență din Alexandria unde a primit ingrijiri medicale. Daca vor fi gasiti vinovati, agresorii vor fi cercetati pentru loviri si alte violențe.

Mihaela Nedelcuță
Paul Nanian

https://www.youtube.com/watch?v=eWkU64gs1xk

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe