PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » BĂTĂUȘII DE LA ȘUȚA SEACĂ, LĂSAȚI LIBERI

BĂTĂUȘII DE LA ȘUȚA SEACĂ, LĂSAȚI LIBERI

de Andrei Oprescu
216 vizualizări

Cei doi tineri care au bataut cu bestialitate un bărbat la marginea unei păduri din Suța Seacă, au fost scoși din arest și dusi în fața procurorilor pentru luarea măsurilor legale. Magistrații au decis eliberarea lor din arest și cercetarea sub control judiciar pentru 60 de zile.
În urmă cu trei zile un bărbat de 46 de ani din Șuta Seacă a ajuns in spital cu răni grave, după ce doi indivizi l-au bătut cu bestialitate. Victima susține că agresorii erau mascați, când l-au atacat. Un alt bărbat care era cu victima a reușit să fugă și s-a întors abia după ce bătăușii au plecat. Amicul său abia mai respira și l-a dus pe acesta acasă, apoi a sunat la 112. Altercația s-a întâmplat lângă o pădure, unde bărbatul se afla la lemne, împreună cu colegul său. După ce au ieșit din pădure bătăușii mascați l-au atacat. Bărbatul bătut le-a spus rudelor că, deși atacatorii aveau măști pe față, i-a recunoscut ușor.
Se pare că, cei bănuiți i-au pus de mai mult timp gând rău bărbatului și cauza ar fi o femeie. Fiul victimei ar fii avut o relație, acum doi ani de zile, cu o fosta iubită a unuia dintre bătăuși, motiv pentru care s-ar fi încins spiritele, iar tatăl a încercat să aplaneze situația. Alertați, polițiștii i-au identificat și pins imediat pe autori. Cei doi agresori au fost reținuți pentru 24 de ore, iar joi au fost dusi in fata procurorilor pentru luare amasurilor legale. După câteva ore de audieri, procurorii au decis ca suspecții să fie cercetați sub control juduciar.

Comenteaza

comentarii

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe