PRIMA PAGINĂ » BATE VANTUL PE LA PISCINE

BATE VANTUL PE LA PISCINE

de Andrei Oprescu
3 vizualizări

Bate vantul pe la strandurile si piscinele din municipiul Targoviste. Dupa ce s-au grabit sa deschida sezonul estival inca din ultimele zile din mai, vremea capricioasa le-a dat peste cap planurile patronilor, care fie au inregistrat pierderi, fie au fost obligati sa puna lacatul la intrare pana ce vor primi vesti mai bune din partea meteorologilor.

 

Patronii de piscine au sperat la o vara buna, cu incasari pe o lunga perioada de timp. Au profitat de vremea buna de la sfarsit de mai si au dat startul la distractie mult mai devreme. Insa, de mai bine de o saptamana, ploile torentiale, insotite de tunete si fulgere, i-au tinut acasa pe targovisteni. Doar sezlongurile stau frumos asezate in asteptarea clientilor, iar personalul pune la punct ultimele detalii. Ce-i drept si cativa curajosi s-au bucurat de razele timide ale soarelui si s-au intins la plaja, altii chiar s-au riscat si au facut o baie.

 

Previziunile sunt, insa, bune pentru inceputul de saptamana. Termometrele arata deja temperaturi in crestere, iar unii patroni, mai optimisti din fire, spera ca odata cu incalzirea vremii pierderile de pana acum sa fie acoperite.

 

Se pare ca patronii de piscine vor mai avea de asteptat pana acand isi vor face aparitia clientii in numar mare. Asta in conditiile in care meteorologii anunta in continuare ploi torentiale, grindina si intensificari de vand cu aspect de vijelie.

Echipa: Corina Slămnoiu/Mădălin Anca

http://youtu.be/MKoVD_aahTU

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe