PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » BĂTRÂN DIN VĂCĂREȘTI, TÂLHĂRIT DE DOI TINERI ! POLIȚIȘTII AU PRINS AUTORII IMEDIAT

BĂTRÂN DIN VĂCĂREȘTI, TÂLHĂRIT DE DOI TINERI ! POLIȚIȘTII AU PRINS AUTORII IMEDIAT

de Andrei Oprescu
36 vizualizări

Astăzi, 14 februarie, în jurul orei 19:00, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Văcărești, Secția 1 Târgoviște, au fost sesizați de un bărbat de 90 de ani, din localitate, cu privire la faptul că două persoane necunoscute l-au deposedat de 160 de lei.

În urma verificarilor efectuate, polițiștii au identificat principalii bănuiti, doi tineri de 18 și 25 de ani. Aceștia urmează să fie reținuti, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată.

Din cercetări a reieșit că, în cursul nopții de 13 spre 14 februarie, tânărul de 18 ani, ar fi pătruns în locuința persoanei vătămate, iar prin acte de violență ar fi deposedat-o  de 160 de lei. De asemenea, o alta persoană de 52 de ani, din Răzvad, care se afla în locuința bărbatului de 90 de ani, ar fi fost agresată fizic, fiindu-i sustrași 18 lei. Totodată, tânărul de 18 ani, ar fi fost ajutat de un bărbat de 25 de ani.

Banii au fost recuperați și urmează să fie predati victimelor.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe