PRIMA PAGINĂ » BATRANETE CHINUTITA

BATRANETE CHINUTITA

de admin
16 vizualizări

De o batranete de cosmar are parte o biata femeie de 65 de ani din Moreni. Ramasa pe drumuri, dupa ce fratele i-a murit iar casa i-a fost demolata, batrana si-a gasit adapostul intr-o cladire dezafectata, fara usi si fara geamuri. Nu are niciun venit, iar foamea si-o potoleste mancand frunze din copaci.

[embedplusvideo height=”393″ width=”650″ standard=”http://www.youtube.com/v/3qrFHQqywnM?fs=1″ vars=”ytid=3qrFHQqywnM&width=650&height=393&start=&stop=&rs=w&hd=0&autoplay=0&react=1&chapters=&notes=” id=”ep9814″ /]

Elena Tudorache traieste in conditii greu de descries in cuvinte. A ramas singura dupa ce fratele sau a murit. Casa in care locuiau nu era a lor si a fost demolata de propietar. De o luna si jumatate si-s gasit adapost intr-o cladire dezafectata. Ruina i-a devenit casa, iar terenul de fotbal, curte. Zilnic isi ineaca amarul pe un scaun din tribuna terenului de fotbal parasit. Acum e singurul spectator al meciului vietii ei .

Indura zilnic singuratatea, frigul si foamea. Am gasit-o mancand zarzare. Sunt singurele care le-a gasit ca sa-si poata potoli foamea. Din cand in cand, oameni cu suflet ii mai aduc din mila cate-o bucata de paine sau o farfurie cu mancare calda.

Cei care ar fi trebuit sa o ajute spun ca nu si-au inchiuit ca cineva ar putea locuii in asemenea conditii. Au aflat abia acum, alertati de jurnalisti.Edilul de la Moreni a chemat o mabulanta care a trasportat-o pe femeia la spitalul din localitate.

Din ordinal primarului, va ramane internata in spital o perioada, pana cand i se va gasi o locuinta sociala, asta daca nu cumva cazul ei va fi uitat din nou de autoritati.

Mihai EREMIA

Loredan BOUROSU

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe