PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » BĂTRÂNUL DISPĂRUT DIN DECINDENI A FOST GĂSIT

BĂTRÂNUL DISPĂRUT DIN DECINDENI A FOST GĂSIT

de Andrei Oprescu
49 vizualizări

Bătrânul din Decindeni, dispărut în urmă cu câteva zile, a fost găsit de către poliţişti. Oamenii legi au descoperit că acesta a fost victima unui grav accident de circulație petrecut în București, la data de 5 februarie. În prezent bătrânul se află internat într-un spital din capitală și este în stare gravă. Acesta a fost recunoscut de rudele sale.
Bătrânul are 62 de ani a plecat de acasă săptămâna trecută. De câteva luni avea pierderi de memorie și urma un tratament pentru o formă de demență. Era mai tot timpul dezorientat și cerea să fie lăsat să plece de acasă. Fiul lui l-a găsit în Târgoviște la prima tentativă de plecare și l-a adus la domiciliu. Săptămâna trecută, a reușit să plece din nou, profitând de un moment de neatenție. De atunci oamenii l-au căutat prin comună, dar și în zonele limitrofe. Au anunțat dispariția lui la poliție și a fost căutat în împrejurimi, însă nu a fost găsit.

Comenteaza

comentarii

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe