PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » BĂTUȚI PENTRU TAXA DE PROTECȚIE

BĂTUȚI PENTRU TAXA DE PROTECȚIE

de Andrei Oprescu
353 vizualizări

Aceste scene s-au petrecut în comuna Drăgănești Vlașca, județul Teleorman și au fost surprinse de camerele de supraveghere din zonă. Angajații unui magazin au fost bătuți minute în șir, în mijlocul localității, ziua în amiaza mare, fără ca cineva să intervină.Agresorii ar fi cunoscuți ca membri ai clanului Marmureaua, iar motivul se pare că este o taxă de protecție neachitată de patronul magazinului în care lucrează victimele. Cei loviți au sunat la 112 și la fața locului au ajuns și polițiștii.

COMUNICAT IPJ TELEORMAN

„Din verificările efectuate de către polițiștii care s-au deplasat la fața locului a reieșit faptul că apelantul și alte două persoane, bărbați, ar fi fost agresate fizic de către doi bărbați pe care îi cunosc.În urma altercației două persoane au necesitat îngrijiri medicale, sens în care au fost transportate la spital. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovirea sau alte violențe, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii cu exactitate a întregii situații de fapt”.

Se pare că indivizii nu ar fi la prima faptă de acest gen. Ei au mai fost cercetați în trecut. Victima le-ar fi fost și un polițist.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe