PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » BĂTUȚI ȘI EXECUTAȚI CU SÂNGE RECE

BĂTUȚI ȘI EXECUTAȚI CU SÂNGE RECE

de Andrei Oprescu
7 vizualizări

Rezultatele autopsiilor cadavrelor celor doi bărbați găsiți împușcați pe un câmp din Târgoviște scot la iveală detalii șocante. Cei doi ar fi fost bătuți cu bestialitate și apoi împușcați cu câte două focuri de armă cu alice. Medicii au găsit la autopsie multiple leziuni și coaste rupte.

“La primul decedat s-au găsit două orificii de intrare la nivelul masivului cranio-facial și la nivelul abdomenului anterior. La examenul intern s-au evidențiat  multiple fracturi ale craniului și de coaste, contuzii abdominale și multiple plăgi ale organelor abdominale.  S-a concluzionat că moartea a fost violetă, asupra victimei trăgându-se două focuri de armă cu alice. Al doilea decedat, la examenul extern, s-au evidențiat două orificii de intrare abdomilale. La examenul intern s-au găsit multiple plăgi ale organelor abdominale. Și în acest caz s-a concluzionat că moartea a fost violentă, asupra victimei trăgându-se două focuri de armă cu alice.” a declarat dr. Firoiu Elena – purtător de cuvânt al Spitalului Județean Târgoviște.

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe