PRIMA PAGINĂ » BAUTURA I-A LUAT MINTILE!

BAUTURA I-A LUAT MINTILE!

de admin
8 vizualizări

Alcoolul i-a luat mintile unui tanar din Persinari, care a vrut sa isi puna capat zilelor. Barbatul a venit de la munca si intr-o livada, s-a spanzurat cu un cablu de un copac. Din fericire a fost gasit de niste rude, iar medicii de la Ambulanta, sositi de urgenta la fata locului, au reusit sa il salveze. Fratele tanarului insa a facut un scandal monstru si a impartit pumni in dreapta si in stanga.

[embedplusvideo height=”393″ width=”650″ standard=”http://www.youtube.com/v/E_RgBRbf-I8?fs=1″ vars=”ytid=E_RgBRbf-I8&width=650&height=393&start=&stop=&rs=w&hd=0&autoplay=0&react=1&chapters=&notes=” id=”ep7779″ /]

Tanarul de 23 de ani nu este la prima tentativa de suiccid. Este cioban in localitatea Persinari si de fiecare data cand are bani pentru a-si cumpara bautura, isi pierde mintile. Acum, a incercat sa se spanzure cu un cablu de un copac. A fost vazut de niste rude, care i-au venit imediat in ajutor.

Fratele tanarului a venit si el intr-un suflet la fata locului, dar in loc sa lase echipajul medical sa intervina, a inceput sa ii ia la bataie pe localnicii adunati si pe rude. Nici macar mama lui nu a scapat fara cateva lovituri. Se pare ca scandalul este la ordinea zilei in aceasta familie, la fel si bataia.

In ciuda fratelui violent, echipajul Serviciului de Ambulanta Dambovita a reusit sa il stabilizeze pe tanar. Tanarul care a incercat sa isi puna capat zilelor a fost transportat la Spitalul Judetean de Urgenta Targoviste. De aceasta data a avut mare noroc, pentru ca a fost descoperit la timp. Fratele lui a ramas in Persinari, sa continue batalia cu rudele.

ECHIPA: Madalina Zabava/ Loredan Bourosu

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe