PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » BELUȘICĂ VREA CAMERĂ HIBERBARĂ LA SPITALUL DIN GĂEȘTI

BELUȘICĂ VREA CAMERĂ HIBERBARĂ LA SPITALUL DIN GĂEȘTI

de Andrei Oprescu
65 vizualizări

Medicul Laurentiu Belusica, managerul spitaulului din orasul dambovitean Gaesti a anuntat ca in spital nu mai sunt locuri in sectia de covid adulti.

Belușică revine la solicitarea sa da a fi alocată o cameră hiperbară pentru tratarea pacienşilor cu COVID-19 şi subliniază că ”şi azi dacă vine, trebuie să treacă printr un proces tehnologic şi profesional specific”, enumerând: contractare, transport, vrificare tehnică, verificare acte, verificare operator, funcţionare goală la parmetrii de bază, perioadă pe care o estimează la cel puţin 7-8 zile. Medicul specialist în medicină hiperbară Bogdan Cristian Ion, care tratează la un spital privat în Târgu Mureş, dar şi într-o clinică la Constanţa – cu ajutorul terapiei hiperbare – pacienţi cu COVID-19 ,a postat un comentariu ironic la adresa autorităţilor:

”Pentru valul 3 nu mai e timp de ele (n.r. de camerele hiperbare)! Poate la valul 4”

La rândul său, Beluşică îşi reafirmă intenţia de a se adresa Parchetului General European şi anunţă: ”Am găsit adresa de email a Parchetului european. Luni la 18 expediez petiţia”. Managerul Spitalului Găeşti Laurenţiu Beluşica l-a criticat vehement pe şeful DSU Raed Arafat, după ce acesta a refuzat să-i acorde o cameră hiperbară pentru tratarea pacienţilor cu COVID-19. Joi, Laurenţiu Beluşică a afirmat că în câteva zile a crescut numărul de pacienţi cu COVID internaţi, de la 1 la 24 şi a solicitat din nou o cameră hiperbară pentru tratarea pacienţilor cu COVID, ameninţând că, dacă până luni această problemă nu se rezolvă, se va adresa procurorului general european Laura Codruţa Kovesi.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe