PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » BILANȚ POZITIV – VIDEO

BILANȚ POZITIV – VIDEO

de Andrei Oprescu
12 vizualizări

Caminul Cultural din localitatea damboviteana Sotanga a fost gazda intalnirii conducerii Grupului de Actiune Locala ”Valea Ialomitei”. In cadrul intrunirii, a fost prezentata analiza activitatii de la infiintare si pana in prezent si s-a discutat modul de actiune in vederea elaborarii si implementarii strategiilor de dezvoltare. Scopul asociatiei este dezvoltarea zonei, in primul rand prin incurajarea mediului privat local.

 

La realizarea bilantului anual au participat membri Grupului de Actiune Locala Valea Ialomitei, cat si parteneri din mediu privat. Rezultatele sunt pozitive. Din 48 de proiecte doar 10 au fost respinse, iar 38 au fost aprobate.

 

Grupul de actiune locala Valea Ialomitei are in componenta sa sapte localitati: Aninoasa, Doicesti, Sotanga, Vulcana Pandele, Vulcana Bai, Voinesti si Pietrari. Cele mai multe proiecte eligibile le-a avut localitatea damboviteana Voinesti, cu un numar de 10.  Pentru ca proiectele sa fie aprobate nu a fost o munca foarte usoara, dar membrii GAL-ului au depus toate eforturile pentru ca planurile sa fie duse la bun sfarsit. O problema importanta pe care si-o propune Grupul de Actiune Locala sa o rezolve este crearea locurilor de munca si dezvoltarea zonei prin actiuni concrete de lucru.

 

Desi si-ar fi dorit sa nu mai fie presedinte pentru urmatorul mandat al Grupului de Actiune Locala, Constantin Stroe, primarul comunei Sotanga a acceptat in cele din urma functia si pentru mandatul viitor, iar fostul deputat Gheorghe Ana a ramas director executiv.

 

 

Valentin Popescu / Radu Constantinescu

 

 

http://youtu.be/K7vJ2efGvGM

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe