PRIMA PAGINĂ » BILETELE LA CONTROL!

BILETELE LA CONTROL!

de admin
2 vizualizări

Actiune de rasul curcilor a politistilor de la Transporturi Feroviare Dambovita. Oamenii legii, inarmati pana-n dinti cu pistoale si bastoane, au descins in Gara Targoviste pentru a depista persoanele care nu si-au cumparat bilet de calatorie. Rezultate: doi elevi de 16 ani prinsi fara bilet. Trupele cu uniforma i-au laut ca pe niste infractori pe cei doi si le-au aplicat amenzi, asta desi tinerii s-au vaitat ca scoala nu le-a mai decontat abonamentele de luni bune.

Politistii de la Transporturi Feroviare si jandarmii si-au pus pistoalele la bracinari, si-au legat bastoanele la centuri si-au pornit la treaba. Scopul : sa-i prinda pe calatorii fara bilete! Trenul vizat a fost o sageata albastra care circula pe ruta Bucuresti – Targoviste. Dar cum socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din gara, mai toti calatorii aveau legitimatii de calatorie.

Exceptie au facut doi pusti , elevi la liceul din Nucet, care nu aveau abonamant.

Mana cereasca pentru politisti! I-au luat ca pe niste infractori de parca ii prinsese ca au dat cel mai mare tun CFR-ului. Dar tragedia s-a transformat repede in comedie.

Mihai EREMIA

Loredan BOUROSU

[embedplusvideo height=”393″ width=”650″ standard=”http://www.youtube.com/v/Z6_NtVfIE8c?fs=1″ vars=”ytid=Z6_NtVfIE8c&width=650&height=393&start=&stop=&rs=w&hd=0&autoplay=0&react=1&chapters=&notes=” id=”ep7906″ /]

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe