BRACONAJ PISCICOL ÎN PLINĂ PANDEMIE

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

O patrulă de jandarmerie care se afla în misiune de patrulare pe raza comunei Vedea, din judeţul Argeş, a depistat mai multe persoane care erau braconaj piscicol.  La vederea echipajului aceștia s-au urcat în mașini și au părăsit zona în grabă, fapt pentru care jandarmii i-au urmărit pe o distanță de aproximativ patru kilometri unde au reușit să oprească una dintre mașini în care se aflau doi bărbați.

Celelalte persoane au fost găsite în scurt timp în comuna Vedea, fiind vorba de alți 8 bărbați cu vârste cuprinse între 20 și 62 ani, unul cu domiciliul în București, iar ceilalți nouă cu domiciliul în comuna Vedea, sat. Izvoru. Pe numele bărbaților au fost întocmite actele de sesizare a organelor de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”pescuit cu alte unelte sau scule neautorizate.” Jandarmii au găsit asupra suspecţilor două unelte tip halău care au fost ridicate în vederea confiscării, iar întreaga cantitate de pește a fost redată mediului natural. Documentele întocmite cu această ocazie au fost predate organelor de poliție în vederea continuării cercetărilor.

Totodată, cele 10 persoane au fost sancționate în conformitate cu prevederile Ordonanțelor Militare cu amenzi în valoare totală de 14.000 lei.

Comenteaza

comentarii

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Recomandarile redactiei

Ultimele stiri