PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » BREAKING – DIICOT a destructurat un grup infractional de proxeneti in Dambovita! Au gasit aur, mii de euro!

BREAKING – DIICOT a destructurat un grup infractional de proxeneti in Dambovita! Au gasit aur, mii de euro!

de Moise Razvan
725 vizualizări

DIICOT a destructurat un grup infractional format din 14 persoane, specializate in proxenetism si camatarie, cu ajutorul politistilor de la Serviciul de Combatere a Criminalitatii Organizate Dambovita! În urma perchezițiilor, polițiștii au indisponibilizat un laptop, 17 telefoane mobile, aproximativ 1.700 de grame de aur, 11.300 de euro, 300 de franci elvețieni, 3.300 de lei, 1.727 de contracte de amanet, actele de proprietate a 12 autoturisme, carduri bancare, bilete de avion, contracte de muncă și alte înscrisuri. Membrii grupării ar fi implicați în fapte de racolare de tinere din diferite zone ale țării, înlesnire, determinare și exploatare a acestora în vederea prostituției în țări vest-europene, în special în Germania și Marea Britanie.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe