PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » BREAKING NEWS – ACCIDENT CUMPLIT CAUZAT DE UN SOFER INCONSTIENT: A DEPASIT FARA SA SE ASIGURE! MAI MULTE PERSOANE, RANITE!

BREAKING NEWS – ACCIDENT CUMPLIT CAUZAT DE UN SOFER INCONSTIENT: A DEPASIT FARA SA SE ASIGURE! MAI MULTE PERSOANE, RANITE!

de Moise Razvan
1,3K vizualizări

Accident rutier grav, în această după-amiază, pe Drumul Județean 243, între Bârlad și Perieni. Un șofer inconștient a depășit două autovehicule și era cât pe ce să se lovească frontal de mașina care venea regulamentar, din sens opus. Pentru a evita impactul, conducătorul autovehicului care circula pe banda sa a tras brusc de volan și a ieșit de pe carosabil. Cel care a provocat accidentul nici măcar nu a oprit pentru a verifica starea pasagerilor din mașina ieșită din decor, ci și-a văzut mai departe de drum. La fața locului, au fost trimise două ambulanțe B2  SAJ – stația Bârlad și ISU Bârlad. Au fost găsite patru persoane rănite : un copil de 3 ani, o femeie de 38 de ani și doi bărbați de 18 și 20 de ani. Potrivit cadrelor medicale, acestea prezentau mai multe contuzii și răni, fapt pentru care au fost ransportate la Spitalul Bârlad pentru mai multe investigații.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe