PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » BREAKING NEWS – ACCIDENT CUMPLIT: UN AUTOBUZ SI UN AUTOTURISM S-AU IZBIT! FOARTE MULTE PERSOANE AU FOST DUSE LA SPITAL!

BREAKING NEWS – ACCIDENT CUMPLIT: UN AUTOBUZ SI UN AUTOTURISM S-AU IZBIT! FOARTE MULTE PERSOANE AU FOST DUSE LA SPITAL!

de Moise Razvan
461 vizualizări

Șapte persoane au fost transportate la Spitalul Județean în urma accidentului rutier produs pe Bulevardul Unirii. Toți se aflau în autobuzul lovit de un autoturism. La volanul autobuzului se afla un bărbat de 38 de ani, din Zărnești, iar autoturismul era condus de un buzoian în vârstă de 53 de ani.

“In urma accidentului rutier produs pe bulevardul Unirii din mun. Buzău , la U.P.U-S.M.U.R.D. au fost transportate 7 persoane, cu varste cuprinse intre 17 si 68 de ani. La o prima evaluare medicala, toti cei 7 pacienti sunt stabili hemodinamic si respirator, cu leziuni la nivelul capului, gatului si membrelor, in curs de investigatii. Toți cei 7 pacienti erau pasageri în autobuzul implicat în accidentul rutier”, transmite Adriana Bunilă, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Buzău.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe