PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » BREAKING NEWS – Accident infricosator: 5 masini s-au izbit, minori implicati! SMURD a intervenit de urgenta!

BREAKING NEWS – Accident infricosator: 5 masini s-au izbit, minori implicati! SMURD a intervenit de urgenta!

de Moise Razvan
1,1K vizualizări

Un accident rutier în care au fost implicate cinci autoturisme a avut loc astăzi, în localitatea Bucov, județul Prahova.

La locul evenimentului s-au deplasat echipajele de intervenție ale Serviciului SMURD și SAJ, care au preluat evaluarea medicală a celor implicați în tamponare.

Din informațiile transmise în urma evenimentului rutier, la acest moment nu se știe cu certitudine cine s-a aflat la originea incidentului, dar autoritățile competente vor desfășura o anchetă în acest sens. În urma acestui eveniment, traficul a fost îngreunat, iar intervenția echipajelor de intervenție a impus măsuri de reglementare a fluxului de circulație.

Din informațiile transmise de ISU Prahova, în accident au fost implicate 12 persoane, dintre care 3 minori. Acestea sunt evaluate medical de catre echipajele SMURD și SAJ prezente la fața locului.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe