PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » BREAKING NEWS – ACCIDENT INTRE O MASINA SI O MOTOCICLETA: S-AU IZBIT! MAI MULTE PERSOANE AU FOST RANITE!

BREAKING NEWS – ACCIDENT INTRE O MASINA SI O MOTOCICLETA: S-AU IZBIT! MAI MULTE PERSOANE AU FOST RANITE!

de Moise Razvan
754 vizualizări

Astăzi în jurul orei 14:50 s-a produs un accident rutier în apropiere de localitatea Bălăușeri, pe DN13, între un automobil cu cinci pasageri și o motocicleă cu doi ocupanți. În pozele efectuate de martorii prezenți la fața locului, se poate observa un automobil avariat grav, ieșit înafara carosabilului. La fața locului s-a deplasat un echipaj SMURD B2, o ambulanță SMURD C1- Terapie intensivă mobilă, elicopterul SMURD și un echipaj din cadrul SVSU Bălăușeri. Toate cele șapte victime au fost preluate de echipajele medicale pentru a li se oferi îngrijiri. S-a constatat faptul că două dintre victime au suferit leziuni, conform informațiilor furnizate de Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Horea” al județului Mureș.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe