PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » BREAKING NEWS – ACCIDENT SOCANT: DECEDATUL SI-A TRANSMIS ULTIMELE CLIPE LIVE PE FACEBOOK! TOTUL, CAUZAT DE UN SOFER BAUT!

BREAKING NEWS – ACCIDENT SOCANT: DECEDATUL SI-A TRANSMIS ULTIMELE CLIPE LIVE PE FACEBOOK! TOTUL, CAUZAT DE UN SOFER BAUT!

de Moise Razvan
3,1K vizualizări

Un bărbat de 50 de ani și-a trăit ultimele clipe live, pe o rețea de socializare. Omul se afla într-un autoturism, pe locul din dreapta, iar șoferul conducea băut. Tragedia a avut locc pe un drum din județul Neamț. Atenție, imagini și descrieri cu puternic impact emoțional.

Victima transmitea cursa în direct, pe o rețea de socializare, iar la un moment dat șoferul, aflat în stare de ebrietate, intră în coliziune laterală cu un autoturism condus de o femeie, lovește un cap de pod și s-a răsturnat în șanț.

Șoferul și pasagerul de pe bancheta din spate au fost scoși de localnici din mașină. Pasagerul din dreapta, însă, era inconștient și nu a mai răspuns manevrelor de resuscitare.

Șoferul, un bărbat de 33 de ani, a scapăt cu viață. Acesta avea o alcoolemie uriașă. Pe numele său a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe