PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » BREAKING NEWS – TENTATIVA DE OMOR IN TRAFIC: UN BARBAT, CALCAT CU MASINA DE UN SOFER CU CARE SE CERTASE!

BREAKING NEWS – TENTATIVA DE OMOR IN TRAFIC: UN BARBAT, CALCAT CU MASINA DE UN SOFER CU CARE SE CERTASE!

de Moise Razvan
1,3K vizualizări

Un eveniment rutier care ar fi urmat unei șicanări în trafic s-a petrecut în dimineața zilei de 30 decembrie 2023, în municipiul Slatina. Un bărbat care ar fi vrut să-i ceară socoteală unui alt șofer a fost lovit cu mașina.

Evenimentul a avut loc sâmbătă-dimineață, 30 decembrie 2023, în zona catedralei vechi din Slatina. Doi șoferi ar fi avut o altercație în trafic, șicanarea de la volan fiind urmată de o confruntare directă.

Conform unor informații de la fața locului, cei doi șoferi care s-au șicanat ar fi oprit în zona respectivă, iar unul dintre ei a coborât să-i ceară socoteală celuilalt. În acel moment, șoferul rămas la volanul mașinii sale a pornit mașina, rănindu-l pe bărbatul care se poziționase în fața autoturismului.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe