PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » BREAKING NEWS – TRAGEDIILE CONTINUA: DOI BATRANI, UCISI DE UN SOFER BEAT SI DROGAT! NU S-A MAI PUTUT FACE NIMIC!

BREAKING NEWS – TRAGEDIILE CONTINUA: DOI BATRANI, UCISI DE UN SOFER BEAT SI DROGAT! NU S-A MAI PUTUT FACE NIMIC!

de Moise Razvan
363 vizualizări

Un şofer beat și drogat a fost reţinut după ce a produs un accident în care au murit doi oameni, un bărbat de 67 de ani și, respectiv, o femeie de 63 de ani. Poliția a deschis o anchetă.

Tânărul de 24 de ani a intrat sâmbătă seară într-o depăşire neregulamentară, la ieşirea din oraşul Gherla către Dej. Poliţiştii au constatat că bărbatul avea alcoolemie de 0,60 miligrame la mie alcool pur în aerul expirat. De asemenea, testele preliminare pentru droguri au arătat că acesta consumase şi substanţe interzise.

În urma accidentului, în cazul bărbatului de 67 de ani și a pasagerei aflate în autoturismul acestuia, o femeie de 63 de ani, medicii au aplicat manevre de resuscitare, însă, din nefericire, s-a pronunțat decesul acestora.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe