PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » BREAKING NEWS – Un politist se zbate intre viata si moarte dupa un accident sinistru! Ciocnirea a fost brutala!

BREAKING NEWS – Un politist se zbate intre viata si moarte dupa un accident sinistru! Ciocnirea a fost brutala!

de Moise Razvan
587 vizualizări

Un polițist din județul Arad se zbate între viață și moarte în urma unui accident rutier care a avut loc în seara zilei de 22 august 2013 între satul Ionești  (județul Arad) și Ocișoara  (județul Hunedoara).

„În seara zilei de 22 august a.c., în jurul orei 20,30, pe D.N. 76, între localitățile Ionești și Ocișor (Jud. Hunedoara), în circumstanțe ce urmează a fi stabilite din cercetări, a avut loc un accident grav. Coliziunea a avut loc între două autoturisme, unul condus de o femeie de 21 de ani, din Vârfurile, în care se mai aflau un bărbat de 28 de ani, și o femeie de 51 de ani, amândoi din Hălmagiu, și un autoturism condus de un bărbat de 41 de ani, din Hălmagiu”, a declarat Claudia Iuga, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Arad.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe