PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » BRONZ PERFECT ŞI RELAXARE LA BEAUTY QUEEN

BRONZ PERFECT ŞI RELAXARE LA BEAUTY QUEEN

de Andrei Oprescu
246 vizualizări

Noul salon de înfrumuseţare Beauty Queen din Târgovişte vă aşteaptă cu cele mai bune servicii de masaj şi aparatură performantă pentru un bronz perfect! Aparatele pentru bronzat sunt de ultimă generaţie, iar ofertele Beauty Queen sunt greu de refuzat. Doar 1,8 lei pentru un minut la solar, iar clienţii care doresc abonamente pot beneficia de 100 de minute la solar pentru doar 180 de lei, plus alte 20 de minute gratis. 60 de minute la solar costă doar 108 lei, plus un bonus de alte 10 minute.
Maseurii profesionişti de la Beauty Queen vă aşteaptă la toate tipurile de masaj.

MASAJ BEAUTY QUEEN:
MASAJ DE RELAXARE – 50 LEI
MASAJ SPORTIV – 50 LEI
MASAJ ANTICELULITIC – 50 LEI
MASAJ COMBINAT BEŢE BAMBUS/VENTUZE – 50 LEI
MASAJ COMBINAT – 50 LEI
MASAJ REFLEXOTERAPIE – 50 LEI

REMODELARE CORPORALĂ:
VACUUM – 50 LEI
VENTUZE – 50 LEI
PRESOTERAPIE – 50 LEI
TUNEL INFRAROŞU – 50 LEI
TUNEL ÎMPACHETARE CREMĂ – 70 LEI
TUNEL ÎMPACHETARE MASCĂ – 70 LEI
VIBROMASAJ – 50 LEI
CAVITAŢIE – 50 LEI
Astfel că la Beauty Queen sunteţi aşteptaţi într-o atmosferă plăcută şi relaxantă, cu zâmbete, personal specializat, aparatură modernă şi servicii de calitate la preţuri de nerefuzat, de luni până vineri între orele 10 – 18. Salonul Beauty Queen este situat în centrul municipiului Târgovişte, pe Bulevardul Mircea cel Bătrân, nr.8A, în spatele serviciului județean de paşapoarte.

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe