PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » CA IN VESTUL SALBATIC – BATAIE INTR-UN LICEU DIN DAMBOVITA: UN ELEV, ATACAT CU BRUTALITATE DE ALTI TREI MINORI!

CA IN VESTUL SALBATIC – BATAIE INTR-UN LICEU DIN DAMBOVITA: UN ELEV, ATACAT CU BRUTALITATE DE ALTI TREI MINORI!

de Moise Razvan
501 vizualizări

„În după-amiaza zilei de 17 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște, ca urmare a unor imagini video transmise pe o rețea de socializare, s-au sesizat din oficiu și au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat persoana vătămată, respectiv un minor de 15 ani, care, pe fondul unor discuții în contradictoriu, ar fi fost agresat verbal și fizic de trei colegi de clasă, minori, de 14 și 15 ani.

Evenimentul s-a produs într-un liceu din municipiul Târgoviște.

Polițiștii continuă verificările pentru lămurirea tuturor împrejurărilor conflictului și dispunerea măsurilor procedurale prevăzute de lege”, se arată într-un comunicat IPJ Dâmbovița.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe