PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » CA LA NOI LA NIMENI – VIDEO

CA LA NOI LA NIMENI – VIDEO

de admin
8 vizualizări

Ca la noi la nimeni. In Targoviste vilele sunt mai ieftine decat apartamentele. Diferenta de pret este de cateva mii de euro. Asta spre bucuria persoanelor interesate sa locuiasca la casa unde se pot bucura de mai multe avantaje. Acestia pot beneficia de o oaza de liniste si se pot bucura mai mult de natura.

Daca un apartament in centrul municipiului Targoviste costa aproximativ 50.000 de euro, in schimb la periferia orasului locuinta pe care o vedeti in imagine are un pret de 44.000 de euro. O suma tocmai buna pentru cei care vor sa locuiasca la casa.

Mai multi damboviteni prefera sa stea departe de aglomeratia orasului pentru a se bucura de natura si beneficiile pe care le aduce locuitul la casa.

In momentul actual piata imobiliara este in declin in municipiul Targoviste, iar preturile nu mai au un standard. Poate si din aceasta cauza agentiile imobiliare se plang de lipsa clientilor. Investitoriii spera ca in viitor lucrurile sa se indrepte.

 

 

Valentin Popescu / Ciprian Rusa

 

 

 

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe