PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » CAD CAPETE LA COMPANIA DE APĂ DÂMBOVIȚA – VIDEO

CAD CAPETE LA COMPANIA DE APĂ DÂMBOVIȚA – VIDEO

de admin
2 vizualizări

Cad capete in urma scandlaului apei contaminata de la Aninoasa! Prefectul judetului Dambovita cere demisia directorului general al Companiei de Apa Targoviste Damabovita si a altor patru persoane din conducerea Companiei. MDItv i-a cerut inca de ieri directorului Dorin Staicu demisia de onoare pentru ca a incercat sa musamalizeze scandalul apei.  

La sase zile dupa izbucnirea scandalului apei cu dejectii care a bagat in spital sute de localnici din comuna damboviteana Aninoasa, apar primele reactii. Prefectul judetului Dambovita, Victor Sanda si presedintele Consiliului Judetean, Adrian Tutuianu, ii cer lui Staicu sa plece de la conducerea Companiei de Apa si nu singur ,ci insotit de alte patru persoane din conducerea institutiei, care se fac vinovate de proasta gestionare a acestei crize.

Totodată, Sanda reproseaza institutiilor ca nu a informat la timp Prefectura despre acest eveniment.

Dupa sase zile de cand la robinetele localnicilor din Aninoasa a curs apa cu dejectii, prefectul cere oamenilor sa nu mai consume deloc apa din retea. Apa potabila va fi asigurata de aramata cu cisternele. Totodata , sanda a anuntat ca toti cei care au avut de suferit in urma acestui eveniment vor fi despagubiti de catre Compania de Apa.

 

Mihai Eremia

Eugen Bănescu

 

 

 

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe