PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » CADOURI PENTRU PITICI

CADOURI PENTRU PITICI

de Andrei Oprescu
5 vizualizări

În cea de-a doua seară de când a poposit la Târgovişte, Moş Crăciun a fost înconjurat de copii, care i-au cântat colinde şi i-au spus poezii, ca răsplată pentru darurile primite, dar şi pentru efortul Moşului de a veni până în judeţul Dâmboviţa. Prichindeii au primit cadouri şi au plecat acasă cu promisiunea Moşului că le va vizita locuinţele în noaptea de Ajun.

Timp de câteva ore, Moş Crăciun le-a ascultat dorinţele tuturor copiilor. Prichindeii şi-au aşteptat rândul liniştiţi pentru a ajunge în braţele Moşului cel bun.

Toţi copiii au primit daruri, chiar dacă Moş Crăciun i-a mai şi certat…dar a făcut-o părinteşte, pentru binele celor mici.

Toţi copiii au plecat din orăşelul lui Moş Crăciun cu cadouri, dar sunt pregătiţi să-l aştepte pe bătrân lângă bradul de acasă cu prăjituri şi lapte sau ceai cald. Important este să fie cuminţi în continuare!

 

 

Comenteaza

comentarii

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe