PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » CÂINE MORT DUPĂ STERILIZARE

CÂINE MORT DUPĂ STERILIZARE

de Mditv
1,2K vizualizări

Uneori durerea generată de pierderea animalului de companie este la fel de mare ca pierderea unei rude sau a unei persoane dragi. Prin astfel de momente trece o tânără târgovişteancă după moartea caţeluşei. Aceasta acuză medicul veterinar care a sterilizat patrupedul de o eroare medicală şi a făcut sesizare şi la Colegiul Medicilor Veterinari, însă specialistul spune că nu se simte vinovat cu nimic.

Căţeluşa, rasa buldog francez, a fost dusă la medicul veterinar pentru sterilizare. După operaţie, când s-a pus pe picioare, patrupedul a fost luat acasă de stăpâni, însă la scurt timp a început să se simtă rău.

Stăpâna căţeluşei spune că a mai mers la cabinetul respectiv, cu un alt câine, aceeaşi rasă, care avea o problemă la ochi. Medicul i-a spus atunci că nu se bagă pentru că este o rasă mai dificilă. Acum, însă, căţeluşa a fost operată.

Medicul veterinar spune că stăpâna buldogului francez a fost atenţionată că patrupedul are probleme de sănătate, dar aceasta a insistat să fie sterilizată pentru că aşa i s-a recomandat de un alt veterinar din Bucureşti.

Decesul câinelui nu a survenit în cursul intervenţiei chirurgicale, ci post-operator. Medicul veterinar spune că nu are ce să îşi reproşeze în această situaţie.

În urma complicaţiilor apărute după intervenţia chirurgicală, medicul veterinar i-a returnat stăpânei căţelului banii oferiţi pentru operaţie.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe