PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » CALDURA FACE VICTIME – VIDEO

CALDURA FACE VICTIME – VIDEO

de admin
4 vizualizări

Temperaturile ridicate au pus pe jar medicii de la Ambulanta! In weekend telefoanele din dispeceratele salvarii au sunat neincetat. Numarul celor afectati de temperaturile ridicate a crescut de la o zi la alta. Cel mai mult au avut de suferit persoanele cu probleme cardiace. Medicii ne sfatuiesc sa ne ferim cat mai mult de razele soarelui, mai ales ca meteorologii anunta temperaturi caniculare pentru zilele urmatoare.
In weekend temperaturile ridicate le-au creat probleme grave persoanelor cardiace. Telefoanele din dispeceratele Ambulantei s-au incins si ele. Sute de oameni au cerut ajutorul medicilor.
Cele mai afectate de temperaturile ridicate sunt persoanele in varsta si cele care sufera de boli cardiace sau afectiuni respiratorii. Si copiii cu varste foarte mici sunt expusi pericolului. Ei trebuie feriti de expunerea la soare, mai ales in timpul amiezei. Cine se aventureaza afara pe timp de canicula, trebuie sa isi ia masuri de protectie.
Meteorologii vin cu vesti ingrijoratoare. Temperaturile vor fi ridicate si in urmatoarea perioada, asa ca medicii se asteapta ca numarul celor afectati de caldura sa creasca.

Redactor: Ilona Rotaru
Imagine: Eugen Banescu

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe