PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » CALE DE ACCES PRIN NOROI ȘI DEJECȚII

CALE DE ACCES PRIN NOROI ȘI DEJECȚII

de Mditv
5 vizualizări

Localnicii din Râncaciov sunt revoltați pe administrația locală. Drumul care duce către terenurile agricole este distrus în totalitate, iar dejecțiile care provin din haznalele celor din zonă băltesc pe toată strada. Mai grav este că râul Dâmbovița a erodat malul și oamenii riscă să rămână fără o cale de acces. În prezent pentru a-și munci loturile de pământ, oamenii trebuie să ocolească 10 km sau să se roage de vecini să le permită accesul pe proprietatea lor până la punte.

Problemele sunt vechi pe strada Huniei din Râncaciov, dar în timp situația s-a agravat. Acest drum duce către terenurile agricole, iar oamenii îl folosesc pentru a ajunge cu tractoarele, căruțele și celelalte utilaje agricole pentru a nu distruge carosabilul. Pentru a-și ușura accesul oamenii au adus camioane cu pietriș pe banii proprii, au nivelat drumul și au săpat șanturi de scurgere. Numai că primăria a intervenit în zonă ulterior și în loc să-i ajute, le-a făcut mai rău. Șanțurile au fost astupate, iar drumul distrus. În plus, râul Dâmbovița a erodat malul și există pericolul ca drumul să se dărâme.

Pentru că nu a prezentat interes pentru primăria Dragomirești, zona a fost transformată în depozit pentru gunoi. Mai grav, cei din apropiere își deversează haznalele direct pe mijlocul drumului, astfel că dejecțiile băltesc.

Un singur panou de avertizare a fost montat la câțiva metri de zona invadată de gunoi, dar nimeni nu-l respectă și nimeni nu veghează la respectarea restricțiilor. Primarul suspendat, Dragoș Vlădulescu, i-a ignorat total pe oameni, ba chiar angajații primăriei au intervenit în bătaie de joc, iar viceprimarul cu atribuții de primar le-a făcut doar promisiuni și i-a amăgit. Oamenii sunt hotărâți să sesizeze și Garda de Mediu.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe