PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » CALITATEA ALEŞILOR PNL, PUSĂ LA ÎNDOIALĂ

CALITATEA ALEŞILOR PNL, PUSĂ LA ÎNDOIALĂ

de Mditv
2 vizualizări

Venirea noului preşedinte PNL Dâmboviţa, “zdruncină” organizaţia liberală. În vizorul noii conduceri sunt aleşii municipali şi judeţeni, care nu s-ar încadra în profillul liberalilor. Deşi vrea să creioneze o imagine de bine, unitate, frumos şi putere în sânul PNL Dâmboviţa, Cezar Preda îşi spune “printre rânduri” nemulţumirile. Acesta pune la îndoială calitatea aleşilor liberali din forurile de conducere dâmboviţene.

Deşi se laudă cu o forţă de luptă puternică, revigorată parcă de scorul mic obtinut de PNL la alegerile din iunie, în realitate formaţiunea liberalilor pare să scârţâie pe la toate colţurile. Politicienii din armata galbenă nu sunt împăcaţi cu listele de consilieri nici de la Consiliul Judeţean, nici de la Consiliul Local Municipal. Norocul liberalilor a fost că în forul administraţiei dâmboviţene lupta s-a dat doar între două partide şi astfel au reuşit să ocupe 13 scaune de consilieri judeţeni. În ceea ce priveşte calitatea liberală a acestora…

La unison cu Cezar Preda este şi una dintre “mâinile lui drepte” din Dâmboviţa, Gabriel Plăiaşu. Vocal, aşa cum îl ştim, acesta se arată foarte deranjat de calitatea consilierilor municipali, adică de echipa formată în jurul lui Cirpian Prisăcaru în campaniea electorală, echipă pe care mulţi liberali nu au agreat-o.

Din spusele noului preşedinte PNL reuese clar faptul că şi-ar dori să facă puţină curăţenie în partid, însă nu poate trece peste unii dintre liberali. Încă un semn clar că formaţiunea politică nu va fi nici pe departe aşa unită, cum afirmă hotărât Cezar Preda.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe