PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » CĂMĂTARI SĂLTAȚI DE MASCAȚI

CĂMĂTARI SĂLTAȚI DE MASCAȚI

de Andrei Oprescu
48 vizualizări

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Prahova au efectuat 2 percheziții, în Vălenii de Munte și comuna Teișani, la o persoană bănuită de lipsire de libertate în mod ilegal, șantaj și camătă. Persoana a fost condusă la sediul poliției, pentru audieri.

Din cercetări au rezultat indicii că, în perioada 2016 – noiembrie 2020, persoana bănuită ar fi împrumutat diferite sume de bani unor persoane, după care ar fi recurs la șantaj pentru recuperarea acestora.

Prejudiciul cauzat prin activitatea infracțională este estimat la 100.000 de euro. În urma perchezițiilor, polițiștii au ridicat, în vederea continuării cercetărilor, mai multe înscrisuri, ce par a face obiectul activitații infracționale. În urma administrării probatoriului, două persoane au fost reținute pentru 24 de ore. În cauză, față de una dintre persoanele bănuite s-a dispus reținerea pentru 24 de ore pentru săvârșirea infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, șantaj și camătă iar fața de cea de-a doua persoană bănuită s-a dispus reținerea pentru 24 de ore pentru complicitate la infracțiunea de camătă. Suspecții vor fi duși în fața magistraților cu propuneri de arestare preventivă.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe