PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » CAMPIONATUL NAȚIONAL AL CADEȚILOR, LA TÂRGOVIȘTE

CAMPIONATUL NAȚIONAL AL CADEȚILOR, LA TÂRGOVIȘTE

de Andrei Oprescu
27 vizualizări

Timp de patru zile, între 11 şi 14 iulie, cei mai buni cadeţi (12-14 ani) din ţară vor înota pentru medaliile naţionale la Complexul Turistic de Nataţie Târgovişte. Vor fi peste 390 de concurenţi, reprezentând 64 de cluburi. Primăria Municipiului Târgoviște este și anul acesta partener al evenimentului, iar Complexul Turistic de Natație va găzdui întreaga competiție.
Camelia Potec, președintele Federației Naționale de Natație și Pentatlon Modern este și ea prezentă la Târgoviște pentru a pune la cale ultimele detalii pentru competiție. Campioana s-a arătat încântată de colaborarea cu autoritățile târgoviștene și a punctat faptul că în câțiva ani la Târgoviște se va forma un lot important de înotători.
Primăria Târgoviște va bifa începând cu anul școlar următor și un proiect inedit, „Înotăm la ora de educație fizică”, astfel prin Complexul Turistic de Natație, se va derula în colaborare cu Inspectoratul Școlar un program de mișcare și înot pentru elevii târgovișteni.
Târgoviștenii sunt așteptați de joi până duminică pentru a urmări o competiție de înalt nivel care a devenit deja tradiție la Complexul Turistic de Natație.

Comenteaza

comentarii

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe