PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » CANALIZARE REFULATĂ, CENTURĂ INUNDATĂ

CANALIZARE REFULATĂ, CENTURĂ INUNDATĂ

de Mditv
5 vizualizări

Doreii de Târgovişte nu s-au dezis nici în ceea ce priveşte lucrarile în zona de agrement. Nu se ştie exact cum au făcut racordurile la canalizare, însă aceasta a refulat în miez de noapte pe stradă. Centura municipiului Târgovişte a fost inundată şi a durat zeci de minute până când cineva s-a gândit să oprească apa.

Surse neoficiale spun că apa care a inundat centura municipiului Târgovişte în zona de agrement provine de la şcoala de şoferi din vecinătatea Complexului Sportiv, unde Compania de Apă ar fi avut o avarie. Nu este exclus ca apa să provină de la bazinele faimosului Complex Sportiv de Nataţie, un proiect care se anunţa grandios, dar care a eşuat înainte de inaugurare. Nu de puţine ori, s-a discutat despre racordarea problematică a Complexului Sportiv la reţeaua de canalizare. Deşi a răfulat o gură de canalizare, apa care a inundat centura urbei era curată, aspect care indică faptul că ar putea proveni de la Complexul de Nataţie. Cert este că apa a curs şiroaie zeci de minute pe stradă, înainte ca cineva să se gândească tardiv să o oprească. Oare cine va suporta aceste pierderi, tot contribuabilii care primesc facturile umflate?

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe