CAPCANA DE LA RAFT: LAPTE BIO SAU CONVENȚIONAL?

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Consumul de lapte în România era de peste cinci litri lunar de persoană. Pensionarii au fost dintotdeauna categoria care a consumat cel mai mult lapte, peste șase litri de persoană. Un studiu realizat de o companie de cercetare de piață pentru anul 2020 arată că 36% dintre români obișnuiesc să cumpere mereu același brand, indiferent de promoțiile de la raft. 46% dintre respondenți afirmă că alternează aceleași branduri, în funcție de promoțiile găsite în magazin. În schimb, doar 12% dintre români spun că își fac aprovizionarea cu produse lactate, în funcție de promoțiile de la raft. Un procent de doar 6% dintre respondenți spun că se uită la alte criterii atunci când fac cumpărăturile de lactate.

CUM CUMPĂRĂ ROMÂNII LACTATELE?

sursa: studiu Reveal Marketing Research

36% – cumpără mereu același brand, indiferent de promoții

46% -alternează aceleași branduri, în funcție de promoții

12% cumpără în funcție de promoțiile de la raft

6% -se uită la alte criterii atunci când fac cumpărăturile de lactate

Așadar eticheta este trecută cu vederea de cele mai multe ori. Totodată, în ultimii ani, românii au început să fie atrași de produsele bio. Convinsi ca sunt mult mai sanatoase, uita sa mai citeasca ingredintele. Specialiștii trag un semnal de alarmă.

Comenteaza

comentarii

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Recomandarile redactiei

Ultimele stiri

ÎNȘELĂCIUNE CU INDEMNIZAȚII COVID-19

Serviciul Investigarea Criminalităţii Economice din Poliţia Sectorului 1, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, a pus în aplicare joi dimineaţa, 99 de mandate de aducere, în Bucureşti şi în judeţele Călăraşi şi Dâmboviţa, într-un dosar privind săvârşirea unor infracţiuni de înşelăciune. Din datele şi probele administrate în