PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » CĂRȚILE AU PRINS VIAȚĂ

CĂRȚILE AU PRINS VIAȚĂ

de admin
14 vizualizări

Cateva zeci de copii costumati in personaje legendare din carti au iesit pe strazile din Targoviste pentru a le reaminti dambovitenilor ingrijorati sau prea grabiti despre placerea lecturii.
http://www.youtube.com/watch?v=TX5uDf2rY1E
Copiii de la Scoala numarul 8 “Mihai Viteazul ”din Targoviste au muncit ore in sir pentru a-si confectiona singuri costumele in care s-au imbracat, pentru a-i convinge pe damboviteni ca foile tiparite ale cartilor isi pastreaza intotdeauna savoarea. Zeci de copii au cutreierat strazile din Targoviste pentru a-i incita pe trecatori la lectura.

Praslea Cel Voinic, Cenusareasa, Alba ca Zapada, Printesa si Bobul de Mazare, Fat Frumos Din Lacrimi, Lizuca care s-a ratacit in Dumbrava minunata, Fetita cu parul Azuriu au fost doar cateva dintre personajele pe care le-au interpretat copiii.

Unele povesti nu mor niciodata. Asta au vrut sa transmita copiii de la Scoala nr. 8 Mihai Viteazul din Targoviste. Drept recompensa pentru munca depusa si implicare in aceasta activitate, elevii au primit in dar cate o carte.

ECHIPA: Valentin Popescu / Mădălin Anca

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe