PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » CARUTAS, SPULBERAT DE TIR – VIDEO

CARUTAS, SPULBERAT DE TIR – VIDEO

de Andrei Oprescu
14 vizualizări

Accident mortal, in Dambovita, pe drumul national 71. Un cioban neatent a murit pe loc dupa ce caruta in care se afla a fost lovita in plin de un tir. Barbatul de 65 de ani nu s-a asigurat inainte de a traversa drumul national, iar soferul tirului nu a mai putut evita impactul. Martorii spun ca cel mai probabil carutasul era baut, dovada fiind si o sticla de bautura gasita in caruta.

 

Accidentul s-a produs pe drumul national 71, Bucuresti – Targoviste, la iesirea din localitatea damboviteana Cuza Voda. Carutasul vroia sa ajunga la o stana din zona. Cel mai probabil, barbatul nu s-a asigurat corespunzator inante de a traversa drumul national. Soferul tirului l-a vazut prea tarziu, A incercat sa franeze, insa nu a mai putut evita impactul. Barbtul de 65 de ani, de fel din Campuluung, a murit pe loc.

Trupul neinsufletit a fost transportat la Serviciul de Medicina Legala pentru efectuarea necropsiei. Soferul tirului s-a ales cu dosar penal pentru ucidere din culpa.

 

Echipa: Mihai Eremia, Eugen Banescu

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe