PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » CASĂ DISTRUSĂ DE TIR

CASĂ DISTRUSĂ DE TIR

de Andrei Oprescu
12 vizualizări

 

PICIOR DE MUNTE, DÂMBOVIŢA

O familie a fost la un pas de tragedie în satul dâmboviţean Picior de Munte, după ce un tir s-a oprit în pereţii locuinţei. Norocul oamenilor a fost că nu se aflau acasă în momentul impactului. Şoferul mastodontului le-a spus martorilor că şi-a pierdut vederea din senin şi nu a mai putut controla autotrenul. Localnicii susţin, însă, că tirul a venit cu viteză şi a distrus totul în calea lui.

Incidentul s-a petrecut pe DN 72, pe raza localităţii Picior de Munte. Din fericire, nu au existat alte victime, în afară de şoferul, care s-a simţit rău dintr-o dată şi a pierdut controlul volanului.

Mastodontul a distrus tot ce se afla în calea sa. A rupt un stâlp de electricitate din beton, a distrus în totalitate un gard şi s-a oprit în zidul casei.

La un pas de tragedie a fost şi nea  , pe lângă care tirul a trecut la doar doi metri. Bărbatul este imobilizat şi nu a avut timp să reacţioneze, însă, a scăpat nevătămat.

Imediat după impact şoferul le-a spus oamenilor că i s-a luat vederea dintr-o dată şi a pierdut controlul volanului.

Şoferul, de 51 de ani, a fost transportat la Spitalul Judeţean din Târgovişte pentru investigaţii mediacale, iar medicii au confirmat faptul că avea probleme cardiace şi că într-adevăr ar fi putut suferi un preinfarct.

La fața locului au intervenit pentru asigurarea zonei un echipaj ASAS și unul SMURD, nefiind nevoie de descarcerare.

Locuinţa nu era asigurată, iar acum proprietarii aşteaptă despăgubiri de la şofer.

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe